Tags

, ,

Aldri en torsdag uten boktema hos Anettes bokboble. Denne gangen vil Anette at vi skal skrive om en bok som skuffet oss.

Jeg måtte lete blant avbrutte bøker på Bokelskere.no for å velge hvilken bok jeg skulle skrive om. Dessverre fantes det flere der, men jeg endte opp med Frodig sommer av Barbara Kingsolver.

Boka vever sammen tre historier om menneskelig kjærlighet blant beboere i fjellene og på små gårder i søndre Appalachia. Den portretterer forskjellige mennesker som finner ut at de har noe til felles, stedet de bor på og forbindelsen til naturen.

Jeg hadde lest den første boken til Barbara Kingsolver; Gifttreet og gitt den terningkast 5. Jeg likte den med andre ord veldig godt. Det var derfor med forventning jeg begynte på Frodig sommer. Men det tok ikke lang tid før jeg strevde med leselysten. Jeg vet ikke helt hva som var feil, men jeg strevde med å holde opp interessen og etter noen kapitler ga jeg bare opp.

Senere har jeg også lest Lakunen av samme forfatter. Den likte jeg så godt at jeg ga den terningkast 6. Så det må være noe med historien i Frodig sommer som ikke passet meg, mer enn at det er noe med forfatteren.