Tags

, ,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg skriver dette innlegget på jobb, jeg måtte ta noen vikartimer i dag. Men her er det veldig stille og rolig så da må man benytte anledningen! Jeg har hatt en veldig stille og rolig helg og benyttet den til å få lest litt. Sent i går begynte jeg på serien Sagaen om Belgarion av David Eddings. Jeg har lest den før, men det er fantastisk når du setter deg ned med en bok og det føles som å komme hjem! Jeg gleder meg til å lese hele serien på nytt.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Douglas Adam’s Starship Titanic – Terry Jones
 • Harens år – Arto Paaselinna
 • Om alt – Knut Johannesen
 • Ildkorset 2; Fryktens følgesvenn – Frid Ingulstad
 • Interworld – Neil Gaiman
 • 3096 dager – Natascha Kampusch
 • Verdens beste spøkelseshistorier vol 1 – Terje Wanberg
 • Verdens beste spøkelseshistorier vol 2 – Terje Wanberg
 • Gode grøss – Tor Åge Bringsværd
 • Der regnbuen ender – Cecelia Ahern
 • Totales wipeout i Atlant – Jon Ewo
 • Den røde pyramiden – Rick Riordan
 • Gutten som hatet desember – Yngve Frøyen
 • Munken Mikros himmelfart – Rune Johan Andersson
 • Jo og Jenny i svømmehallen – Lene Ask
 • The last days of American crime – Rick Remender
 • House of Mystery Vol. 1 – Matthew Sturges
 • House of Mystery Vol. 5 – Matthew Sturges

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Drept, men ikke død – Lisa Scottoline
 • Sannhetens øyeblikk – Lisa Scottoline

Bøker jeg leser nå:

 • Theodore Boone – John Grisham
 • En slags fred – Camilla Grebe
 • Profetiens utvalgte – David Eddings

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Ildkorset 3; Mørke makter – Frid Ingulstad
 • Slangefolkets dronning – David Eddings
 • Magikerens spill – David Eddings
 • Vinterstengt – Jørn Lier Horst