Tags

, , , , , , , , , , ,

Bloggen The Broke and the Bookish har hver tirsdag en ny Topp 10 liste som på en eller annen måte har noe med bøker å gjøre. Jeg er også glad i lister og vil være med på å fylle ut mine egne Topp 10. Min overskrift er denne gangen; Topp 10 alle andre enn meg har lest og er en av de gamle listene hos The Broke and the Bookish.

1.) Twilight-bøkene av Stephanie Meyer. Jeg prøvde meg på den første boken men både syntes jeg den var dårlig skrevet og vampyrer er bare ikke min greie.

2.) Min kamp 1-6 av Karl Ove Knausgård. De første av bøkene var konstant utlånt på jobb da de kom, men så falt flere og flere av lasset. Og jeg tenker at jeg er virkelig ikke interessert i å vite så mye om Karl Ove Knausgård!

3.) Shantaram av Gregory D. Roberts. Jeg kom så langt som å holde denne i hånden, men orket ikke begynne på den da jeg så hvor tykk den er. Jeg er usikker på om jeg kommer til å gjøre et forsøk eller ikke, men det blir nok ikke.

4.) Bøkene til Anne Karin Elstad. Jeg har ikke så mye som åpnet en Elstad bok, og det føler jeg at jeg burde. Så når jeg får tid, en gang…

5.) Stormfulle høyder av Emily Brontë. Jeg har lest kanskje 30 sider i denne boken, men så kom jeg ikke lenger. Jeg ble egentlig bare irritert av hele historien.

6.) Innsirkling 1 og 2 av Carl Frode Tiller. Disse har jeg flere ganger tenkt at jeg burde lese, men neida. Historien virker som den kunne være noe for meg, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg aldri har kommet så langt.

7.) Stolthet og fordom av Jane Austen. Jeg elsker Fornuft og følelse av samme forfatter og har sett den filmen mange ganger. For ikke så lenge siden så jeg Stolthet og fordom filmen og likte den, så hvorfor jeg ikke har lest boken er jeg ikke sikker på.

8.) Jane Eyre av Charlotte Brontë. Enda en klassiker jeg føler jeg burde lest. Jeg er veldig glad i flere bøker fra samme perioden, men denne har ikke så mye som vært i hånden min engang.

9.) Barnepiken av Kathryn Stockett. Denne har jeg både lest og hørt mye fint om og den blir mye utlånt på jobb. Men, den står ikke langt oppe på listen av hva jeg tror jeg kommer til å lese.

10.) Silmarillion av J.R.R. Tolkien. *Gulp*. Jeg elsker Tolkien, og jeg har lest «alt» han har gitt ut, utenom Silmarillion. Den står hjemme i hyllen og jeg har sikkert hatt den i 20 år. Så hvorfor jeg ikke har lest den? Aner ikke!