Tags

, ,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Denne uken ble både så travel jeg trodde den ville bli, og enda mer. Lesing er viktig for meg så jeg tar meg tid til det innimellom, men det er ikke alle uker den kan bli prioritert. Denne uken har det blitt mest tegneserier siden de går fort å lese. En av dere (jeg tror det var Anette fra Anettes bokboble) lærte meg om autopublisering og det har gjort blogging mye enklere. Så nå blogger jeg endel når jeg har ledige dager og autopubliserer når det er travelt.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Skygge over slettelandet – Frid Ingulstad
 • Fem tusen kilometer i sekundet – Manuele Fior
 • Celluloid – Dave McKean
 • The Plot – Will Eisner
 • Livet er å holde ut, tross alt – Seth
 • Crazy Hair – Neil Gaiman
 • Om du kunne se meg nå – Cecelia Ahern
 • Marvel 1602 – Neil Gaiman
 • Aldristeds – Neil Gaiman
 • Endless Nights – Neil Gaiman
 • Scenes from an Impending Marriage – Adrian Tomine
 • Greven av Monte Cristo – Alexandre Dumas

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Fange 59. Taterpike – Aino Basso
 • Hjem til jul – Laila Stien
 • Drømmenes land – Tamara McKinley
 • Feit – Kristian Fjellanger
 • Grassrommet – Simon Mawer
 • En kort historie om traktoren i Ukraina – Marina Lewycka
 • Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant – Jonas Jonasson
 • Bumerang – Tatiana de Rosney
 • Mellom oss – Ruth Lillegraven
 • Snakk til meg – Vigdis Hjorth

Bøker jeg leser nå:

 • Gutten som hatet desember – Yngve Frøyen
 • Vekten av stillhet – Heather Gudenkauf
 • Vinterbyen – Arnaldur Indridason
 • Fryktens følgesvenn – Frid Ingulstad

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Douglas Adam’s Starship Titanic – Terry Jones
 • Fjellet – Arnaldur Indridason
 • Mørke makter – Frid Ingulstad