Tags

, , , , , , , , , , ,

I dag har vært en nydelig bokdag. Først dro jeg på den lokale Gjenbruksbutikken og der fant jeg en hel haug av Stephen King bøker. Problemet var å huske hvilke titler jeg hadde fra før og hvilke titler jeg skulle velge meg. Den snille drømmemannen kjørte hjem for meg og skrev ned de titlene jeg allerede hadde og så valgte vi ut de beste av de titlene jeg ikke hadde. Det førte til denne haugen:

13 nye Stephen King bøker. Gjett om jeg er fornøyd! Nå er det bare å finne tid til å lese dem og det er et helt annet spørsmål.

I posten lå det pakke fra Pantagruel forlag med disse tre bøkene:

Jeg fikk spørsmål fra hyggelige Stephanie hos Pantagruel om jeg kunne tenke meg å lese og skrive om Papirpiken (noe jeg selvfølgelig ville). I samme mail skrev hun at hvis det var noen andre titler jeg kunne tenke meg måtte jeg bare si fra, så nå fikk jeg tre nye bøker jeg gleder meg til å lese.

En nydelig bokdag for meg pluss litt hodebry. De fem bokhyllene jeg har er fulle og bøkene har krøpet over i hyller de egentlig ikke skulle være i. I trappen ligger nå de 13 Stephen King bøkene, 6 nye Neil Gaiman bøker, 3 C.S. Lewis bøker, 3 Elizabeth Moon bøker, 3 Camilla Läckberg bøker, 3 David Gemmel bøker pluss 4 diverse bøker. Og alle skal opp og ha plass i bokhyllene på kontoret. Hvis noen kjenner en Hermine Grang eller en Merlin som kan stappe hauger med bøker inn i noe som ser ut som en alt for liten plass, så si fra!