Tags

,

Ladybug på bloggen Flukten fra virkeligheten har hver søndag en utfordring kalt «En smakebit på søndag». Denne utfordringen har jeg lyst til å være med på. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser i og finne ett par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på Ladybugs blogg.

Jeg leser nå Hundre år av Herbjørg Vassmo, og har valgt dette avsnittet:

-Du skal ikkje bry dæ om at du stamma, Johannes. Æ estimere det ikkje. Berre snakk. Snakk dæ ferdig. Da tidde han. Ansiktet fikk samme farge som vårisen på dammen. Han ble slik noen ganger. Trå meg ikke for nær. Trodde han at hun ville såre ham? Det var ikke det hun ville. Men kanskje viste hun er utålmodighet. Han var sikkert ikke vant til at noen i det hele tatt nevnte stammingen.

Foreløpig liker jeg boken veldig godt, jeg er ikke kommet lenger enn de første hundre sidene, men gleder meg til å fortsette med historien.