Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

noterJeg har tidligere skrevet om mine favorittbøker, favoritt forfattere (Douglas Adams, C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien, Stephen King, Charles Dickens og Neil Gaiman) og favorittfilmer, så nå var det på tide med favorittmusikk. Jeg har en ganske vid musikksmak med favorittsanger fra de fleste sjangere, men det er også slik at jeg ikke nødvendigvis liker alle sanger på en cd eller fra en musiker. Her har jeg prøvd å få meg noen all time highs. Nå er det sånn at noen plateselskap ikke tillater at en viser musikken på andre sider enn You tube, så pga det er det kun linker til noen av sangene. (Og sangene er ikke rangert selv om de kommer i en viss rekkefølge)

Det er sikkert flere sanger jeg kunne tatt med her, men jeg valgte ut dem jeg først kom på. Hva er din favorittmusikk og liker du noe av det samme som meg?

Lagre

Lagre