En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen er jeg «barnevakt» for hunden til søsteren min. Vanligvis trenger jeg bare å ta meg av min egen hund og han er litt sjalu på at han må dele på oppmerksomheten min. Noe som gjør at han vil ligge i fanget mitt hele dagen. Det går ikke så godt sammen med å skrive på pc, så nå måtte han fint krype ned på gulvet. Han er «litt» bortskjemt!

Jeg har ikke lest så mye denne helgen. Men jeg tenkte jeg skulle sette meg ned med en bok etter jeg er ferdig med å skrive smakebiten. Det er snart på tide å begynne med julebøker, og den første jeg har fått i hus heter Den største julegaven (Allt jag önskar mig till jul) og er skrevet av Joanna Bolouri. Hvert år leser jeg Hogfather av Terry Pratchett (og ser filmen), men i år tenkte jeg å lese noen julebøker jeg ikke har lest før.

Smakebiten er fra første kapittel:

Den største julegavenAngela tror jeg er altfor kjekk til å være arbeidsledig, og det er søtt av henne å si, men hun tror også ponnier er babyhester, så jeg stoler ikke blint på dømmekraften hennes for øyeblikket.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter