Tags

, , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg håper du har en god søndag! Det er en stille og rolig dag hos oss. Det har vært fint vær i det siste, så noe av dagen vil nok bli brukt på terrassen med en bok. Det er en av de fineste måtene jeg vet å tilbringe en dag på. Hunden min er veldig glad for all tid vi bruker i hagen. Han er gjerne ute alene, men favoritten er når vi er der sammen med ham.

Jeg har ikke fått lest så mye i det siste, men det går opp og ned med lesingen etter hvor mye annet jeg har å gjøre. Nå ser det ut som de neste dagene blir litt rolige, og da får jeg nok lest mer. En bok jeg skal begynne på nå er Omgitt av utfordringer av Thomas Erikson. Han har skrevet Omgitt av idioter, Omgitt av psykopater og Omgitt av dårlige sjefer tidligere. Jeg har lest de tre, så nå skal jeg lese denne siste. Jeg synes bøkene hans er lette å forstå og ganske forfriskende, så jeg ser frem til denne.

Har du lest noen av bøkene og vet du hvilken farge du er? Jeg er blå med litt grønt i. Hva er du?

Smakebiten er fra side 12:

Omgitt Av UtfordringerDet spiller ingen rolle hva du vet og hva du kan. Det finnes ingen garantier, ikke engang om du har en IQ som overgår det meste sør for Nordpolen. Det spiller ingen rolle hvor belest du er, hvem du har lyttet til eller hvilke bøker du har lest av verdens smarteste personer.
Overhodet. Ingen. Rolle.
Hva du kan, er uinteressant. Hva du vet er irrelevant. Det er bare det du gjør som betyr noe når det gjelder å takle motgang og oppnå fremgang.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter