Tags

, , , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag drar jeg på ferie! Jeg har gledet meg skikkelig lenge, og som det er når du virkelig gleder deg til noe så virker det som dagen aldri skal komme. Men nå endelig er det ferietid. Vi har avlevert hunden vår til søsteren min, der den ene niesen min skal passe han, så nå er alt klart.

Vi reiser til Voss i dag, der skal vi overnatte på Voss fjellhotell før vi reiser videre til Kjeldsund leirsted. Der skal vi være sammen med Misjonsbefalingen (som jeg tror jeg har fortalt om før) og andre som har lyst å være med på sommerstevnet deres. Mannen min er «datamannen» deres og står for hjemmesiden, livesendinger på Facebook, annonser og plakater. Han skal også styre lyden for musikerne på sommerstevnet. Men ellers skal vi kose oss med gode venner, dra på sightseeing, som til Runde, og ikke minst geocache. På veien hjem igjen skal vi innom Den norske bokbyen; Fjærland. Det gleder jeg meg også virkelig til.

Boken jeg har valgt i dag er ungdomsboken Heaven av Mieko Kawakami. Den er på norsk selv om den har engelsk tittel. Jeg leser endel japansk litteratur for tiden og liker veldig godt mye av det jeg leser. Smakebiten er fra første kapittel:

Heaven«Jeg håpet vi kunne bli venner,» sa hun og snudde seg mot meg. «Hvis det er greit for deg, da.»
Jeg nikket mekanisk, uten egentlig å forstå hva hun spurte meg om. Først da det gikk opp for meg at jeg allerede hadde svart, meldte spørsmålene seg: Hva mente hun med å bli venner? Hva betydde det egentlig å være venn med noen? Men jeg fikk meg ikke til å stille dem.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter