Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod sommer og velkommen til nye smakebiter!

Jeg hadde dessverre ikke fått med meg at Mari har tatt sommerferie. Men sånn i full fart lager jeg et innlegg her som dere kan bruke til å legge inn smakebiter. Jeg kommer tilbake med nytt innlegg hver uke til Mari er tilbake.

Jeg har en liten smakebit fra den japanske sci-fi romanen Så den store fuglen ikke tar deg av Hiromi Kawakami. Jeg er veldig glad i japansk litteratur, men dette er den første sci-fi romanen jeg har lest av en japaner.

Så den store fuglen ikke tar degFrøken Chiaki har vært gift tre ganger. Den første mannen mistet hun etter to år, den neste var hun sammen med i sju før også han døde i sykdom, og den nåværende sendte hun inn ekteskapspapirene med i fjor.
«Jeg skjønner ikke hvorfor hun er så opptatt av formalitetene», hvisket frøken Yukiko meg i øret. Selv føler jeg at jeg forstår frøken Chiaki litt. Ikke at det å ha papirene i orden egentlig endrer noe. de skal jo tross alt bare bo og stille eldes sammen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter