Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har vært varm sommer her i dag, men jeg har ikke vært så mye ute. Istedenfor har jeg lest tegneserier jeg har lånt på biblioteket, og strikket på vimpler til en vimpelrekke jeg skal henge opp i hagen. Der vi bodde før var det slike strikkede vimpelrekker over gågata, og jeg fikk lyst til å pynte hagen med dem. Barnebarnet mitt er her, så vi bruker tid på å lese Harry Potter sammen og på å se Dr. Who på TV. Vi er like glad i fantasy begge to, det er virkelig fint.

Jeg har lest litt ulike tegneserier, men felles for dem er at de er tegnet av Colleen Doran. Hun står bak tegningene i den nye Glass, Snow, Apples av Neil Gaiman og jeg hadde lyst til å se mer av hva hun har tegnet. Konklusjonen var at hun har tegnet svært mye forskjellig. Jeg leser Przewalskis hest av Maja Lunde akkurat nå, men skal etterpå begynne på En ballade om sangfugler og slanger av Suzanne Collins. En ny bok i Hunger Games serien. Det er den du skal få smakebit fra. Bakteppe er: Det er dagen for uttaket til de tiende Dødslekene. I Capitol håper Coriolanus Snow at han vil få sjansen til heder og ære ved å bli mentor i Lekene. (President Snow – men her som ung).

en ballade om sangfugler og slangerCoriolanus slapp en håndfull kål i gryta med kokende vann og sverget på at han en dag aldri skulle ta det i sin munn igjen. Men dette var ikke den dagen. Han trengte å spise en stor skål med den smakløse smørja og drikke hver dråpe av kraften, for å hindre at magen begynte å knurre under uttakssermonien. Det var én av de mange sikkerhetsforanstaltningene han tok for å dekke over at familien hans, til tross for at de bodde i toppetasjen i den mest overdådige residensen i Capitol, var like fattige som avskummet i utkantstrøkene.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter