Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Vi er hjemme igjen fra ferie og klar til å nyte flotte sommerdager i egen hage. Det var et fullstendig villniss der da vi kom hjem, så jeg har lukt og plantet nye stauder. Og allerede hatt en dag i solstolen, med bok selvfølgelig.

Jeg fant hele Sagaen om Isfolket av Margit Sandemo på en bruktbutikk i Sandefjord. Jeg har lest hele serien flere ganger, men leser den på nytt nå likevel. Det vil ta litt tid å lese alle 47 bøkene. På nattbordet har jeg i tillegg en krimbok som heter Den stille uke og er skrevet av Sven Petter Næss. Den er meget fin så langt, og er boken du skal få en smakebit fra. Jeg har hentet den fra forordet slik at det ikke blir en spoiler.

En lyd av metall som støtte mot jord, ga gjenlyd i natten. To spader i ferd med å grave et hull. Hun begynte å ane hva de drev med. De hadde hengt henne opp etter lenker og kroker som et stykke kjøtt. Gjort unevnelige, grusomme ting. Nå som de var forsynt skulle de kaste henne fra seg som restavfall. Like ubetydelig som posen med klær og filler. Hun visste at så fort lyden av graving opphørte, hadde hun bare slutten å se frem til.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter