Tags

, ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen har vi feiret grunnlovsdag i Norge. Jeg var ikke ute men fulgte med på sendingene på TV, og var så heldig at jeg fikk servert champagnelunsj. Det ble ikke noe lesing i løpet av dagen heller, men det hadde jeg ikke regnet med. Det er ikke akkurat en lesedag.

Jeg leser som vanlig flere bøker. Krim på sengen, lydbok når jeg hviler og fantasy og romaner i løpet av dagen. I det siste har jeg også lest endel barnebøker og det er en av dem jeg har smakebit fra. John Connolly har skrevet The book of lost things. En fantasy for barn som drar inn eventyr i den virkelige verden. Smakebiten er fra begynnelsen.

Once upon a time – for that is how all stories should begin – there was a boy who lost his mother.
He had, in truth, been loosing her for a wery long time. The disease that was killing her was a creeping, cowardly thing, a sickness that ate away at her from inside, slowly consuming the light within so that her eyes grew a little less bright with each passing day, and her skin a little more pale.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter