Tags

, ,

I dag starter Dewey’s 24-Hour Read-a-thon, som er et lesemaraton, klokken 14.00. Meningen er at vi skal lese i 24 timer. Det vil si at du velger selv hvor mange av de 24 timene du leser, de fleste sover vel litt i løpet av natten. Jeg har vært med på flere lesemaraton for lenger siden. Men av en eller annen grunn har det ikke passet å være med de siste gangene. Jeg er derfor svært glad det passer i dag. Jeg hadde ikke fått med meg at dette lesemaratonet startet i dag, men heldigvis fortalte Ann Helen om det på Snapchat-kanalen Snaplioteket. (Som anbefales sterkt for alle bok interesserte!)

Et lesemaraton kan være hva som helst du vil det skal være. Du kan lese en time eller to. Du kan være med på de ulike små mini-utfordringene som kommer etterhvert. Også på Instagram er et ulike bilder man kan poste hver time.

En finner link til dette lesemaratonet på de fleste plattformer: Goodreads, Blogg, Facebook, Instagram og Twitter.

Elida, Ann Helen og Beathe er også med.

Bøkene jeg har tenkt å lese er: (Selv om jeg kanskje må putte noen flere norske bøker i haugen)

Jeg kommer til å oppdatere dette innlegget etterhvert som jeg gjør forskjellige ting, enten jeg leser, bytter til en annen bok eller legger ut et bilde.

 • 14.00 Innlegg på bloggen, bilde på instagram.
 • 14.16 Leser Heir of Fire av Sarah J. Maas. Den er på 561 sider, men jeg er allerede på side 277.
 • 16.00 Spisepause – te og kanelrull – på side 364 av Heir of Fire.
 • 18.00 Kaffepause
 • 20.00 Middag – på side 491 i Heir of Fire. Den er virkelig tung å komme igjennom. Historien er fantastisk, men som mye engelsk pocket er den trykket i liten font og med minimal linjeavstand.
 • 21.53 Jeg er endelig ferdig med Heir of Fire. En fantastisk fantasyroman som starter med Glasstronen (eller Throne of Glass). Heir of Fire er bok 3. Jeg har lånt dem på biblioteket og skal bestille den neste nå. Og ta en te-pause.
 • 22.10 I gang med Bian Shen av Torbjørn Øverland Amundsen.
 • 00.01 Publisert smakebit innlegg for søndag
 • 00.31 Det er på tide å legge seg. Jeg håper på noen gode timer søvn, før noen timer med lesing på søndag.
 • 06.59 Jeg har sovet som en stein, men nå er det på tide med kaffe og bok. Jeg er på side 158 av Bian Shen.
 • 07.35 Frokost. Jeg har kommet til side 199 i Bian Shen
 • 10.49 Ferdig med Bian Shen. Den var like god som jeg husket den, men det var en fordel å lese den på nytt før jeg begynner på Kestriel. Det var mange detaljer jeg hadde glemt. Nå skal jeg lage meg en kopp te og kanskje se litt på Flandern rundt før jeg setter igang med Kestriel.
 • 10.59 Ombestemmer meg. Jeg ser Elida har lest Villette av Charlotte Brontë. Jeg har den liggende halvferdig på Kindelen og vil lese den ferdig nå.
 • 11.00 Kindelen er tom for strøm! Det blir Kelestriel først.
 • 13.12 Det nærmer seg slutten av lesemaratonet og jeg har kommet til side 181 av Kelestriel. Tilsammen har jeg lest 914 sider. Noe som er litt mindre enn jeg gjerne ville ha lest. Jeg ser at grunnen til at jeg har lest færre sider er at jeg virkelig har likt det jeg leste. Jeg kan lese ganske fort, men da mister jeg detaljer i det jeg leser. Heir of Fire, Bian Shen og Kelestriel er virkelig gode bøker og da leser jeg saktere.
  Nå skal jeg flytte fokus over til dagens smakebit-innlegg og kommentere på bloggene som deltar.

Myriams-Fotos / Pixabay