Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag! I dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten.

Denne helgen er barnebarnet mitt her. Det vil si at jeg ikke har tilgang til pc’en min for der spiller han Minecraft. Så da blir det blogging på iPad i dag. Det gjør meg spent på hvordan layouten vil se ut, forhåpentligvis går alt bra.

Jeg leser som vanlig flere bøker. En av dem er Glasstronen av Sara J. Maas. Jeg kom aldri så langt at jeg fikk lest denne serien på engelsk, og da denne kom på norsk fikk jeg et eksemplar fra forlaget. Så da leser jeg denne første på norsk og så får jeg se om jeg går over til engelsk. Fantasy gjør seg som regel best på engelsk.

Smakebiten er fra tredje kapittel:

«Vi kongen ha meg som forkjemper? Har han klart å utrydde alle edle sjeler der ute? Det må da finnes en høvisk ridder, en Lord med godhet i hjertet og heltemot?»