Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til flere smakebiter!

Jeg er ferdig med eksamen! Det er en så god følelse og jeg er både takknemlig for ett helt skoleår bak meg og sommerferien foran meg. Det har vært veldig interessant å ta skolebibliotekarkunnskap og godt er det, for jeg har enda to år foran meg skal jeg få den bacheloren jeg er ute etter.

En av de beste følelsene med å ha sommerferie er at jeg kan lese akkurat det jeg har lyst til. Det er en veldig deilig følelse. Jeg har valgt meg ut flere bøker som jeg leser samtidig (du ser dem til venstre), og jeg er straks ferdig med MaddAddam. Så derfor valgte jeg å ha smakebit fra den neste boken jeg skal lese: De sovende av Stephen og Owen King. Jeg elsker Stephen King, og liker virkelig godt bøkene til sønnen Joe Hill. Så det blir spennende å se hvordan jeg liker at Stephen King skriver sammen med sønnen sin Owen. Det er en virkelig tykk bok, (den har en oversikt over karakterene som tar fire og en halv side!!), så jeg håper det er en bok som drar deg avgårde i historien helt av seg selv. Jeg har lest de første kapitlene (for å finne en smakebit) og forstår at den handler om et fengsel. Så derfor er smakebiten derfra:

De sovendeRee spurte Jeanette om hun noensinne fulgte med på firkanten av lys fra vinduet. Jeanette svarte at hun ikke gjorde det. Ree lå øverst i køyesengen, Jeanette nederst. Begge ventet på at celledørene skulle åpnes til frokost. Det var en ny morgen.
Åpenbart hadde Jeanettes cellekamerat studert firkanten nøye.

Ree forklarte at firkanten startet på veggen midt imot vinduet, skled ned, ned, ned, hvor den fløt videre langs overflaten på skrivebordet deres før den klarte å komme seg ned på gulvet.