Tags

, , , , , ,

Smakebit på søndagGod Palmesøndag og velkommen til flere smakebiter!

Det er Påske og skoleferie, så vi har barnebarnet vårt på besøk. På lørdag var vi på kino og så Operasjon Mørkemann, den kan anbefales om du har barn å se den sammen med. I dag kommer sønnen og svigerdatteren vår innom og vi skal feire vaffelens dag med herlige glutenfrie vafler. Vi skal passe på hunden til sønnen min også i påsken mens de skal på LAN i Vikingskipet på Hamar. Vi planlegger tur ut i det fri med de to hundene vi da har, og siden barnebarnet vårt er glad i Geocaching vil turene bli planlagt etter det. Værmeldingen tyder på kalde dager, men glimt av sol. Forhåpentligvis betyr det at vi også kan spise ute – vi trenger vel bare varme klær.

BevegelsenPåske betyr også lesing for meg, og i dag fullførte jeg Bevegelsen: Det andre stedet av John Ajvide Lindqvist og begynte Doktor Moreaus øy av H. G. Wells. Jeg fant noen fornøyelige setninger i begge to. Så du får en smakebit fra hver av dem. Bevegelsen er en prequel til Himmelstrand: Det første stedet, selv om den ble utgitt etter. Trilogien skal avsluttes med boken X Det siste stedet.

Fra Bevegelsen av John Ajvide Lindqvist:

Da jeg våknet var gårsdagens hendelser henlagt på slagghaugen under skiltet der det sto: «Har ikke noe med meg å gjøre», og dit var det tett trafikk for tiden. Digre biler med sotete vinduer.

doktor moreaus øyFra Doktor Moreaus øy av H.G. Wells: (Mannen som snakker ligger i en hengekøye):

Jeg kjente jeg var sulten, og forberedte meg på å klyve ut av køya, som imøtekommende nok skjønte hva jeg hadde i tankene, vippet rundt og avleverte meg på gulvet, på alle fire.