Tags

, , , , , , , , , ,

Jeg liker å holde orden på bøkene jeg leser og jeg liker å lese gratis bøker på nettet. Jeg har også tenkt å lage en database over bøker jeg eier og leter etter et sted å gjøre det. Her er en oversikt over sider jeg bruker. (med litt ekstra siden jeg er i gang).

Man kommer selvfølgelig ikke utenom Bokelskere og Goodreads, hvor jeg jobber med å få lagt inn alle bøkene jeg leser (Bokelskere er foreløpig mer oppdatert enn Goodreads, men jeg jobber med saken). Jeg fikk også tips om en svensk side som ligner på disse; Boktipset.se. Jeg har endel svenske bøker jeg har lyst til å lese, også da kan jeg lagre dem der.

gratis bøker:books

Her kan du lese:

WritingFacebooksider:

writingDiktsider:

Bytte og salg av brukte bøker:

Databaser:The National Library Of Prague, Prague, Czech Republic

Litteraturfestivaler