Tags

, , ,

Smakebit på søndagVelkommen tilbake til smakebitene. Jeg gleder meg til å se hva dere leser!

Jeg var på Gran Canaria sist søndag, så jeg var spent på om alt kom til å fungere med publisering og kommentering. Jeg hadde med meg iPaden så jeg kunne eventuelt ordne ting derfra, men jeg synes den er vanskelig å redigere på. Men alt fungerte helt fint og jeg trengte ikke gjøre noe som helst. Det er deilig når alt ordner seg.

I dag snapper jeg på et snapchat-kollektiv som kalles Bli_MEd. Det er en gruppe som har ME som snapper sammen og jeg er med som pårørende fordi jeg er mor til den ene av de faste. Det gjør dagen min i dag veldig annerledes, så jeg tenkte at da bruker jeg litt tid på stille aktiviteter som blogging og lesing.

Jeg fikk nettopp en bok i posten som jeg ikke hadde hørt om. Den heter Hvorfor er det ikke nok å si unnskyld? med underteksten Kunsten å helbrede store svik og små stikk. Skrevet av Harriet Lerner. På baksiden står det at den er «den ultimate guiden til forståelse og forsoning». Den hørtes ganske interessant ut så jeg tenkte jeg skulle lese den i helgen, derfor får dere også smakebit fra den.

Den legende kraften i en god unnskyldning er umiddelbart gjenkjennelig. Når noen gir meg en ektefølt unnskyldning, blir jeg lettet og beroliget. Den uviljen og det sinnet jeg måtte bære på, smelter. Jeg føler meg også bedre når jeg selv ber om unnskyldning og vet at det var på sin plass. Jeg er enormt takknemlig for at jeg kan reparere en hanglende relasjon etter å ha begått en feil eller oppført meg dårlig.