Tags

, ,

Jeg bruker å gi vekk litt forskjellige ting på denne tiden av året, og har tenkt å gjøre det i år og. Jeg har samlet sammen noen småting og laget tre pakker. Alle som har lyst til å bli med får vinnersjanser.

Dette året er de tre pakkene like og i dem finner du: notisbok, lyspanel til å lese på sengen med, bokmerker, blyanter, penner, kalender og 2 forskjellige «dingser» som holder boken åpen for deg. Den ene av dem bruker jeg alltid når jeg skal sitere fra bøker. Da ligger boken åpen på samme side uten at en må «brekke» ryggen på den.

Du får ett lodd ved å kommentere på dette innlegget, ett for å skrive om giveawayen på din egen blogg eller Facebookside (med link) ett for å like Betraktninger på Facebook (del gjerne konkurransen der om du har lyst) og ett for å følge Betraktninger på Bloglovin’. Skriv i kommentaren hvor mange lodd du har. (Jeg glemte å sette inn en dato jeg trekker gaver på. Tror vi sier 1. januar. En fin måte å begynne det nye året på!)