Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

desembergaverDet er andre uke av konkurransen på Betraktningers Facebookside. Sist uke sendte jeg avgårde tre pakker med bøker, og denne uken blir det hele fem pakker! Jeg har samlet sammen en del bøker om krim. Tre av dem har jeg fått av Aschehoug til akkurat denne konkurransen. De andre er leseeksemplarer jeg har fått av Cappelen Damm, Gyldendal og Vigmostad & Bjørke tidligere. Siden lover og regler rundt bøker gjør at det ikke er lov av forlag å bruke nye bøker i konkurranser, og at jeg måtte ha kjøpt dem i butikk hvis jeg skulle ha brukt 2016 bøker, så er bøkene fra 2015. Jeg tror likevel du vil se mye spennende blant dem.

Her er en haug med krim du kan vinne denne uken. Det jeg ønsker du skal gjøre er å like Betraktninger på Facebook HER og å skrive under innlegget på Facebook hvilken bok du kunne tenke deg. Jeg trekker 5 vinnere på søndag.

gavedryss-uke-2

Lagre