Tags

, , , , , , , , , , , , ,

desembergaverDenne høsten har jeg ikke hatt mulighet til å bruke så mye tid på bloggen, og har ikke hatt min vanlige giveaway (gavedryss) i oktober. Da må det bli utdeling av gaver i desember. Denne gangen vil jeg gjerne at du skal besøke Betraktninger på Facebook, så derfor vil gavene bli utdelt der. Men bakgrunnsinformasjon om gavene, bokomtaler og litt sånt annet desemberstoff vil du finne her.

Jeg har spurt noen forlag om å få gaver til dere og de har vært veldig hyggelige og sent mye fint. Så noe av det jeg deler ut vil være gode romaner og barnebøker jeg har fått av forlag. Noen av dem handler om jul og noen ikke. Andre ting vil være slikt vi bokelskere liker og som jeg har kjøpt selv. Alt jeg har fått vil bli merket med hvem jeg har fått det av.

Jeg håper du har lyst til å delta i konkurransen. Det blir en utdeling i uka frem til jul og reglene er enkle: Lik siden Betraktninger på Facebook og legg igjen en kommentar på innlegget for rett uke. Vinnerne vil bli trukket blant dem som gjør dette. Det er klart jeg blir glad for om du deler, men dette er ikke noe krav og vil ikke ha noen effekt på om du vinner eller ikke. Det vil være litt forskjellig antall gaver hver uke. Den første konkurransen begynner 28. november.

Lykke til! Jeg håper DU vinner!

lik-betraktninger-pa-facebook

Lagre

Lagre