Tags

, , , , , ,

Smakebit på søndagJeg er alene hjemme denne helgen. Min andre halvdel er i Rogaland hvor han koker i et bryllup. Det er min tremenning som gifter seg så han ble invitert til å være med på festen etter maten. Det vil også si at han ikke kommer hjem før i dag. Jeg har koset meg med filmer han overhodet ikke ville likt og med å lese. Jeg har heldigvis selskap av en veldig kosete hund som gjerne vil ligge på fanget mitt mens jeg leser.

Broken HomesBoken jeg begynte på i går er den fjerde i serien Rivers of London; Broken Homes. Jeg har elsket de tre første så det var med store forventninger jeg gikk i gang med denne (So far, so good). I dag skal jeg blogge litt og lese litt, men først skal jeg se ferdig filmen Dark Shadows med Johnny Depp.

Smakebiten er fra begynnelsen av boken og flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten:

It’s a police mantra that all members of the public are guilty of something, but some members of the public are more guilty than others.