Tags

, ,

Det er både tirsdag og første dag etter påskeferien for meg. Vi har vært i Sandefjord på en litt forlenget ferie, og kom hjem i går kveld. Jeg hadde pc’en med, men det passet seg ikke helt å bli sittende ved den, så da ble det ikke noe blogging heller i de to uken jeg var borte. Men nå, derimot, skal jeg skjerpe meg igjen! Første innlegg blir Boken på vent, et boktema hos Beathes bokhylle.

Boken jeg har valgt meg ut er Perfekt av Rachel Joyce. Den høres så fin ut, og jeg håper den vil stå til forventningene.

PerfektFra forlaget;

I 1972 ble to sekunder lagt til tidsregningen. Det ble gjort for å balansere klokkeslettet med jordens bevegelser. Elleve år gamle Byron Hemming visste dette fordi James Lowe hadde fortalt ham det, og James var den smarteste gutten på skolen. Men hvordan kunne tiden forandre seg? At viserne beveget seg jevnt og trutt rundt på klokken var jo like sikkert som at de alle hadde en gyllen framtid. Så, en dag de er for sent ute til skolen, gjør moren til Byron en katastrofal feil. Byrons perfekte verden går i knas. «Perfekt» er historien om hans kamp for å holde familien sammen når verden går av hengslene. Var det de to ekstra sekundene som hadde skylden? Og kan det som følger, noensinne gjøres godt igjen?