Tags

, , , ,

I dag pøsregner det på Jæren. I går var en nydelig dag og flere av hagemøblene ble pusset ferdig og fikk et strøk grunning. Så nå nærmer det seg at vi kan begynne å male dem. Men altså ikke i dag. Møblene står i garasjen, men med et stort bord og seks stoler er det bare ikke plass nok til også å komme rundt dem og male når vi ikke kan dra noen av dem ut i gården.

Det passer i grunnen greit med en innedag, så får jeg vasket ferdig klærne vi skal ha med på påskeferie. Det må jo gjøres det og. Jeg kan ikke fordra å pakke, og utsetter det gjerne, men vi drar allerede på lørdag, så det er ikke så lenge til jeg må bite i det sure eplet! Vi skal til svigerforeldrene mine i Sandefjord. Det er der vi tilbringer hver påske og det er en fin tradisjon. Jeg skal ha med meg en haug bøker og håper å få lest mye! Blant annet boken som jeg har på vent i dag; Frostgraven av Sonja Holterman. Jeg har lest hennes første bok; Presteskapet. Men jeg var ikke overbegeistret, nå håper jeg denne er bedre. Flere bøker på vent finner du hos Beathes bokhylle.

FrostgravenFra forlaget;

Frostgraven er den spennende fortsettelsen om journalisten Ira Torgrimsson, som nå er gravid. Det plager henne at hun ikke vet hvem barnets far er, spesielt da det kan være mannen som hun selv bidro til at havnet i fengsel i Presteskapet.
Ira er nå i ferd med å rulle opp en stor barnehjemsak, da kameraten til hennes fostersønn forsvinner fra hjemmet hennes.
Parallelt med hva som skjer i Oslo, fortelles historien om den unge gutten Peder og hans prøvelser som sønn av en påstått tyskertøs under annen verdenskrig. Fortiden og nåtiden tvinnes sammen og viser seg å ha en helt spesiell sammenheng.
Og Ira er som alle oss andre, usikker på seg selv når alt kommer til stykket, men med et godt hjerte og en nese for skjulte løsninger.