Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

1602 er en tegneserie skrevet av Neil Gaiman og gitt ut på Marvel. Den inneholder de klassiske Marvel karakterene, men er satt i år 1602, lenge før de egentlig dukket opp. At de finnes også på 1600-tallet skyldes at Kaptein Amerika dro tilbake i tid og dermed skapte en rift i tiden. Det å fikse denne riften blir viktig, men enda mer viktig blir å stopp Magneto/Inkvisisjonen/Dr. Doom i å utslette X-Men, De fantastiske fire med flere.

1602Tegneserien er vakkert tegnet av Andy Kubert og er fargelagt på en måte som fremhever de ulike karakterene på en stilfull måte. Historien er ganske så innviklet men etter å ha lest den to ganger føler jeg at jeg har oversikten. Det har blitt skrevet flere fortsettelser til historien av ulike forfattere, men jeg valgte denne fordi den er skrevet av Neil Gaiman.

På Goodreads forteller de om 1602 på denne måten;

All’s not well in the Marvel Universe in the year 1602 as strange storms are brewing and strange new powers are emerging! Spider-Man, the X-Men, Nick Fury, Dr. Strange, Daredevil, Dr. Doom, Black Widow, Captain America, and more appear in the waning days of the reign of Queen Elizabeth. As the world begins to change and enter into a new age, Gaiman weaves a thrilling mystery. How and why are these Marvel stars appearing nearly 400 years before they’re supposed to?

Jeg har tatt noen bilder av de vakre tegningene, men de er tatt med mobilen så kvaliteten er bedre når du ser originalen.

2014-02-04 16.05.222014-02-04 16.06.102014-02-04 16.06.46