Tags

, , , , , , , , ,

Boken på vent er et boktema hos Beates bokhylleog et fint tema å være med på hver uke.

Denne måneden jobber jeg litt på min gamle arbeidsplass som vikar. Det er ganske morsomt å være tilbake og ikke ha ansvar for noe, men jeg tar meg i at jeg gjør akkurat de samme tingene som før jeg sluttet. (Rydder i hyller og sorterer slik jeg liker det rundt omkring). Jeg skal også jobbe på min nye arbeidsplass innimellom, så dette blir det beste fra to verdener!

Jeg har veldig mange bøker på vent i bokhyllene mine, men i dag la jeg merke til en bok av Neil Gaiman, som heter Unnatural Creatures, jeg ikke har på The Book Depository. Det er Neil Gaiman som har samlet sammen historiene i boken, så han er vel nærmest redaktør. Men jeg har alt han har gitt ut og da måtte jeg jo også ha denne … Den er på vei fra England til meg og er derfor min bok på vent denne uken.

Unnatural Creatures is a collection of short stories about the fantastical things that exist only in our minds—collected and introduced by beloved New York Times bestselling author Neil Gaiman. The sixteen stories gathered by Gaiman, winner of the Hugo and Nebula Awards, range from the whimsical to the terrifying. The magical creatures range from werewolves to sunbirds to beings never before classified. E. Nesbit, Diana Wynne Jones, Gahan Wilson, and other literary luminaries contribute to the anthology. Sales of Unnatural Creatures benefit 826DC, a nonprofit organization dedicated to supporting students in their creative and expository writing, and to helping teachers inspire their students to write.