Tags

, , , ,

Castle waiting 1Castle waiting er en fantastisk svart/hvit tegneserie roman av den amerikanske tegneserieforfatteren Linda Medley, fra 2006.

Det er mange ganger vanskelig å vite hvordan en skal skrive omtale om tegneserier så dette blir bare et lite glimt. Jeg håper allikevel det er nok til å gi deg lyst til å lese den. Jeg bestilte boken på fjernlån etter å ha lest om den på en smakebit-søndag hos Flukten fra virkeligheten. Jeg er veldig glad i tegneserier og tegneserieromaner og det at Mari skrev den inneholdt mange av figurene til Brødrene Grimm gjorde meg nysgjerrig.Castle waiting 4

Handlingen starter med Torneroses slott og Torneroses fødsel. Hele historien om Tornerose er med, men så etter at Tornerose har flyttet med sin prins og slottet har forfalt flytter en ny gruppe «mennesker» inn i slottet og det er dem denne boken handler om. Sentralt står nonner av en skjeggete orden, sirkusaktører, fantasivesener og et kloster. Det beste jeg kan si er at den er fantastisk, og løp og les! Jeg har bestilt nr 2 i serien fra Fylkesbiblioteket og gleder meg til å lese fortsettelsen.

castle waiting 5