Tags

, ,

I dag har jeg et alvorlig problem! Bokelskere.no er under oppgradering og hvordan skal jeg kunne skrive et innlegg om hva jeg har lest uten Bokelskere?
Jeg har blitt totalt avhengig av den siden. Og nå er jeg veldig spent på hva Bokelskere 2.0 vil innebære, og hva det er gjort endringer på! En kan jo ikke komme og tulle med en av mine favorittsider, og en av de sidene jeg bruker i like stor grad som bloggen og Facebook. (Mer enn Facebook når jeg tenker over det).

Det er rart hvilke vaner en kan legge seg til. Før i tiden hadde jeg en notisbok hvor jeg skrev inn både bøker jeg hadde lest og bøker jeg ønsket meg. Men etter 2007, da jeg begynte å jobbe på biblioteket, brukte jeg den programvaren jeg nå har tilgang til, til å se hvilke bøker jeg hadde lest. Bøker jeg ønsket meg ble holdt rede på av den web-baserte delen av bibliotekets sider. Det ble imidlertid utrolig mye enklere å legge til bøkene på Bokelskere. I den grad at min ønskeliste/skal lese liste vokser i superfart! Nå er det bare å søke frem en bok og trykke på den og det gjør kriteriene for å legge den på ønskelisten mye lavere. Jeg tror det ville vært lurt av meg å gå gjennom ønskelisten og fjerne bøker jeg ser ikke vil bli lest. Men da må jo Bokelskere opp og gå igjen!

Jeg tror jeg har fått med de bøkene jeg har lest, men her er det rom for feil!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Engel – Cliff McNish
 • Død sjel – Birger Baug
 • Løgneren Locke Lamora – Scott Lynch
 • Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede – Jan Wiese
 • Ingen fridde i Jølster – Sigmund Falch
 • Snart er det oss – Ida Zachariassen Sagberg
 • 21/12 – Dustin Thomason

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

 • Jakthundene – Jørn Lier Horst
 • Det fine som flyter forbi – Ida Løkås
 • Three ghost stories – Charles Dickens
 • Drømmer, lengsler og mørke skoger: Fortellinger fra Skogland – Thore Hansen

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • To byer – Charles Dickens
 • Nøkkelvitnet – Jørn Lier Horst
 • De fire siste ting – Paul Hoffman

Bøker kjøpt, lastet ned eller fått:

 • Hounded – Kevin Hearne
 • Hexed – Kevin Hearne
 • Hammered – Kevin Hearne
 • Skin – Mo Hayden