Tags

, , , ,

Det er torsdag og et nytt boktema hos Anettes bokboble. Denne gangen vil Anette gjerne høre om mitt favorittomslag i fargen gul. Jeg måtte tenke meg litt om før jeg kom på ett eneste gult omslag, men etter å ha tenkt en stund kom de dalende inn, så jeg måtte velge ut noen få.

Papirpiken av G.G. Musso

Den berømte forfatteren Tim Boyd lider av skrivevegring da han en dag plutselig står ansikt til ansikt med hovedpersonen i sine bestselgende romaner. Hun forteller at hun kommer til å dø dersom han slutter å skrive, og Boyd opplever at hans virkelighet og fiksjonen blir ved sammen.

Den siste lærling: Heksenes hevn av Joseph Delaney

Thomas Wards skjebne er bestemt. Han er sjuende sønn av en sjuende sønn, og som vokterens lærling må han lære seg å fordrive spøkelser, binde hekser til jorda og la gjenferd finne hvile. Spørsmålet er om han er modig nok.

Det mørke tårnDet mørke tårn av Stephen King

Den lange reisen mot Det mørke tårn er inne i den avgjørende fasen. Roland og hans ka-tet reiser gjennom en frossen ødemark og møter hindringer ingen har kunnet forutse. Den karmosinrøde kongen venter på dem i Tårnet og Mordred kan slå til mot Roland når som helst.