Tags

,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Vi hadde besøk av Sebastian denne helgen, så da ble det en helg uten lesing. Eller rettere sagt; en helg med lesing av billedbøker. Det er vinterferie denne uken og jeg skal ha fri både i dag og på fredag. Det blir godt med en lang helg, hvor jeg ikke har planlagd noen ting. Helgen skal brukes til å slappe av og til lesing, det blir deilig!

Med det samme jeg er her, holdt jeg på å si, må jeg anbefale et innlegg av fylkesbiblioteksjefen vår Vidar Lund. Han har vært på besøk på biblioteket hos oss og skrevet et flott innlegg om Hå folkebibliotek.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Vidina: Landet bak Nidaros – Bente René Linmo
 • Dauinger. Ute av tiden – Arne Berggren
 • Min bestemor strøk kongens skjorter – Torill Kove
 • Hvis jeg blir – Gayle Forman
 • Godt sagt

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Hvis du får dette brevet – Sarah Blake
 • Hvis jeg blir – Gayle Forman

Bøker jeg leser nå:

 • Mørke gjerninger – Stacia Kane
 • Skjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Borderline – Liza Marklund

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Cold Comfort Farm – Stella Gibbons
 • Guardians of the west -David Eddings
 • Spesielle kriminelle – Ally Carter