Tags

, , , , , ,

Det er torsdag og et nytt boktema hos Anettes bokboble. Denne gangen vil Anette gjerne høre om en bok jeg gleder meg til å lese dette året. Jeg har valgt meg ut en serie jeg gleder meg til, nemlig Fever-serien av Karen Marie Moning.

Bøkene er; Darkfever, Bloodfever, Faefever, Dreamfever og Shadowfever.

Bøkene handler om den fargerike og livsglade sørstatsjenta MacKayla Lane. Hun er 22 og bor fortsatt hjemme hos foreldrene i den lille byen Ashford, hvor hun jobber som bartender. Hun har en positiv innstilling til livet og vil nyte det i full drag. Men så skjer det noe som bryter idyllen. Hun hører en melding på telefonsvareren fra storesøsteren Alina, som bor i Dublin for å gå på skole. MacKayla får ikke beskjeden før 4 dager etter søsteren ringte, og da er det for sent. Alina er død, og mye tyder på at hun ble drept. MacKayla er knust. Politiet i Dublin har ingen spor å gå etter og avslutter saken. MacKayla blir rasende, og på tross av hva foreldrene sier drar hun til Dublin for å undersøke mordet på søsteren selv. I Dublin finner MacKaylas en helt ny verden, og så begynner ting å skje.

Bøkene er kun gitt ut på engelsk, det har vært noen rykter om at de skulle oversettes til norsk. Men så langt har jeg ikke funnet ut noe mer. Disse bøkene finnes heller ikke på noe norsk bibliotek, så jeg tenker jeg må kjøpe dem fra The Book Depository.