Tags

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg trodde ikke jeg hadde lest noe sist uke, men da jeg slo det opp ble det ett par allikevel. Leselysten svinger veldig og jeg har ikke prioritert bøker den siste uken så det er nok derfor det føles sånn.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Å leve med sorgen – Nils Retterstøl
 • Heaven – Cristoph Marzi
 • Iskalde grøss – Håkon W. Isacksen
 • Drageløperen – Khaled Hosseini
 • Bunnen av himmelen – Stein Morten Lier
 • John Constantin Hellblazer; Rake at the gates of hell – Garth Ennis

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Heaven – Cristoph Marzi

Bøker jeg leser nå:

 • Pokerfjes – Ulrik Høisæther
 • Sirkelen – Mats Strandberg
 • Et sted i nærheten – Cecelia Ahern
 • Mørkets skapninger – Stacia Kane

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • John Constantin Hellblazer – X antall
 • Sirkelen – Mats Strandberg
 • Sjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Blomstenes hemmelige språk – Vanessa Diffenbaugh