Tags

, ,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Denne uken har vært passelig travel. Jeg hadde bare en ekstravakt og så hadde vi barnebarnet vårt, Sebastian her i helgen. De helgene han er her blir lesingen helt nedprioritert. Det vil si; vi leser mange billedbøker, mange! og helst de samme om igjen og om igjen!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Starstruck Deluxe Edition – Elaine Lee
 • Thorgal, Magnum 1 – Grzegorz Rosinski
 • Thorgal vol 1; Barn af stjernerne – Jean van Hamme
 • Thorgal vol 20; I jætternes land – Jean van Hamme
 • Thorgal vol 29; Thjazis tårer – Jean van Hamme
 • Vekten av stillhet – Heather Gudenkauf
 • Super-Charlie – Camilla Läckberg
 • Mitt lille land
 • Vinterbyen – Arnaldur Indridason
 • Anger – Arnaldur Indridason

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Vekten av stillhet – Heather Gudenkauf
 • Mannen som ikke var morder – Hjort & Rosenfeldt
 • Den siste tempelridder – Raymond Khoury
 • Når noen bare forsvinner – Harland Coben
 • Dinosaurens fjær – Sissel-Jo Gazan
 • Nådens omkrets – Jørgen Brekke
 • Greven av Monte Cristo – Alexandre Dumas

Bøker jeg leser nå:

 • Gutten som hatet desember – Yngve Frøyen
 • 3096 dager – Natascha Kampusch
 • Douglas Adam’s Starship Titanic – Terry Jones
 • Fryktens følgesvenn – Frid Ingulstad

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Mørke makter – Frid Ingulstad
 • En slags fred  – Camilla Grebe
 • Harens år – Aarto Paaselinna
 • Interworld – Neil Gaiman