Tags

, ,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Sist uke (torsdag til søndag) var jeg på kvinnekonferanse i Kristiansand sammen med mor, og da ble det ikke mye lesing. Vi stupte i seng sent på kvelden og gikk fra møte til mat til møte hele dagene. Men vi hadde det veldig fint. Denne uken skal jeg jobbe endel ekstra, jeg skal i selskap og jeg skal være bøssebærer på søndag så det blir nok en travel uke til.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Søsteren min på peishylla – Annabel Pitcher
 • Kirkegården – Gerdur Kristny
 • Gratiskyss i mørket – Glenda Millard
 • Heksedatter – Celia Rees
 • Busskirkegården – Julien Neel
 • Kan dere myrde min mann? – Maria Ernestam
 • Trollkvinne – Celia Rees

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Det mørke tårn av Stephen King

Bøker jeg leser nå:

 • Gutten som hatet desember – Yngve Frøyen
 • Vekten av stillhet – Heather Gudenkauf
 • Om du kunne se meg nå – Cecelia Ahern

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Douglas Adam’s Starship Titanic – Terry Jones
 • Livet er til å holde ut, tross alt – Seth
 • The plot : the secret story of the protocols of the elders of Zion – Will Eisner
 • Ildkorset – Frid Ingulstad