Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Denne uken har jeg overhodet ikke hatt leselyst. Det har blitt et lite kapittel her og et avsnitt der. Istedenfor har jeg fått ryddet i bøkene mine og gjort klar 5 esker som skal til Gjenbruksbutikken. Jeg har lovet mannen min å gjøre det kjempelenge så det er en deilig følelse å endelig være ferdig! Jeg kvittet meg med en masse bøker jeg ikke kan tenke meg å lese om igjen pluss en del fagbøker jeg ikke engang har åpnet. Faren med å jobbe på bibliotek er at en tar med seg hjem en del når det er salg av gamle bøker. Selvfølgelig med det i tankene at en skal lese dem, men det skjer ikke alltid!

Bøker jeg leste forrige uke:

  • Når noen bare forsvinner – Harland Coben
  • Star Wars: Boba Fett – John Wagner
  • Star Wars: The early adventures – Alfredo Alcala
  • Batman: Year One – Frank Miller

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

  • Shaman’s crossing – Robin Hobb
  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
  • Den siste tempelridder – Raymond Khoury

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Maleren fra Shanghai – Jennifer Cody Epstein
  • Señor Vivo and the Coca Lord – Louis de Bernières