Tags

,

Jeg holder på å lese Shaman’s crossing, første bok i trilogien The soldier Son av Robin Hobb. Jeg kom til side 195 før jeg med ett sukk la boken fra meg, og nå er jeg usikker på om jeg skal lese videre.

Boken er jo interessant og forholdsvis spennende. I perioder glemmer jeg at jeg leser og ser bildene ordene skaper som en film i hodet – det er for meg tegnet på en god bok. Men jeg leser også stykker hvor jeg sliter meg frem avsnitt for avsnitt. I dag la jeg den vekk og begynte på Kollektivt Selvmord av Arto Paasilinna istedet.

Nå er spørsmålet om boken er verd at jeg fortsetter? Har du lest disse bøkene? Hva synes du om dem og synes du det vil bli bedre etterhvert slik at jeg bare må lide meg gjennom de kjedelige/dårlige delene?

Jeg er på ferie slik (på besøk hos familie) slik at jeg ikke har den roen jeg vanligvis har når jeg leser og jeg tenker at jeg kanskje skal prøve på nytt når jeg kommer hjem?

Det hadde vært kjempefint å få noen innspill om dette! Har du lest bøkene eller kjenner du til dem?