Tags

, ,

1001 bøker du må lese før du dørSelv om jeg ikke har vært noe flink til å følge opp den leseutfordringen jeg ga meg selv dette året har jeg funnet to andre utfordringer jeg vil være med på;

Lines bibliotek og Migrathing Coconuts har kommet med hver sin leseutfordring. Ann-Helen på Migrating Coconuts tok forrige uke initiativet til å arrangere norsk lesemaraton, dvs at lørdag 9. juli skal det leses 24 timer i strekk, og Line utfordrer til å bli med i en lesesirkel og lese alle 1001 bøkene listet opp i 1001 bøker du må lese før du dør.

Mer informasjon om lesemaratonen finner du her. Jeg anbefaler alle bokelskere å melde seg på. Hvis du ikke klarer å holde deg våken under hele maratonen, kan det jo likevel være verdt å få med seg deler av det?

Jeg har lenge lekt med ideen å lese bøkene i 1001 bøker du må lese før du dør og 24 timer med lesing høres bare moro ut! Nå håper jeg at jeg skal være flinkere til å gjennomføre dette enn jeg var sist. Ønsk meg lykke til!