Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

InternettDet er utrolig (eller kanskje ikke?) hvor mye rart som finnes på Internett. Noe av det rare kan riktignok være noe en har bruk for, men kanskje ikke på Internett, eller i den formen det har fått. Andre ting er bare totalt uforståelig! Blant de tingene vi (kanskje) trenger finner vi en klokke, alltid kjekk og ha, som denne, men trenger vi en Internettside som ikke er noe annet enn en klokke (laget av mennesker), osv??

Jeg bruker Stumble Upon (en toolbar som frakter deg fra side til side som andre mennesker har syntes det var verd å ta en titt på). Noe av det en finner er kjempebra og jeg har selv bokmerket endel sider jeg har funnet her, mens andre ting bare er rart. Her har jeg tenkt å nevne litt av hvert.

Osv, osv! Håper du har hatt det gøy med å klikke på disse linkene! Skulle du ha lyst å besøke flere rare og fantastiske sider er det bare å bruke Stumble Upon!

Lagre