Tags

RSSJeg er ikke så veldig glad i RSS samlet på en side jeg jevnlig må logge meg inn for å se på, som Google Reader eller Blogline. Jeg synes ofte det blir for mange innlegg jeg ikke får lest og for mye jeg egentlig ikke er interessert i. Istedenfor synes jeg det funger fint å få nye blogg-innlegg, fra noen få og utvalgte blogger, direkte til Microsoft Outlook. Da blir nyhetsstrømmen som en epost hvor jeg kan lese nye blogg-poster fra blogger jeg følger med på og ikke en haug med overskrifter fra aviser o.l.

I tillegg har jeg iGoogle som hjemmeside og får her overskrifter fra de største avisene, nye Facebook innlegg, bilder fra venner osv. IGoogle fungerer fordi det er min hjemmeside, jeg stopper ikke jevnlig opp for å lese, men kikker litt når jeg får tid. På iGoogle samler det seg heller ikke opp uleste poster, overskriftene skiftes uten at «det gamle» blir liggende igjen.

I forbindelse med kurset har jeg satt opp noen få strømmer til Google Reader. Disse få, men utvalgte, er fra You Tube, Digitalt fortalt, Jærbladet og imgfave. Nå får vi se hvor ofte jeg husker på å logge meg inn på Google Reader og hvor lenge disse RSS’ene blir liggende!