Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag, eller rettere sagt i går kveld, glemte jeg hele smakebitene! Beklager! Vi har besøk av barnebarnet vårt og så Melodi Grand Prix junior på TV fordi en av jentene i klassen hans var med og sang. Så tankene var på alt mulig annet.

Men nå har jeg funnet frem en bok, og du skal få en smakebit av Brennende jenter av C.J. Tudor. Jeg har lest to bøker av henne før, som jeg virkelig likte (Gullungen og Krittmannen). Så når det kom ut en ny bok i år måtte jeg få den med meg.

Smakebiten er fra begynnelsen:

Brennende jenterHan er den yngste biskopen i North Nott bispedømme noensinne. Han er en fremragende taler, han har skrevet flere teologiske avhandlinger, og det skulle ikke forundre meg om han i det minste har forsøkt å gå på vannet.
Han er dessuten en idiot.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter