Tags

, , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg hjulpet til med å lage bibliotek i kirken. Det er en ny person som har tatt over ansvaret for biblioteket og siden vi er venninner var det naturlig at jeg hjalp til med å rydde. Vi kastet utrolig mange gamle bøker! Det var en eldre mann som hadde ansvaret før, og han synes nok bøkene var ok, men det syntes altså ikke vi. I tillegg til bøker du venter å finne i en kirke skal vi ha en avdeling for romaner og krim. Jeg tok med meg en hylle i dag, det var det jeg fikk med meg. Men jeg har mer krim jeg skal flytte til kirken. Da får enda flere glede av den.

Jeg var også å hentet boken The Space Between Worlds av Micaiah Johnson på biblioteket i dag. Jeg leste om den i sist uke da Goodreads hadde fokus på sci-fi og fantasy bøker. Den handler om at det er mulig å reise mellom dimensjonene. Men du kan ikke reise til en dimensjon der ditt andre selv er i live. Hovedpersonen Cara er død i hele 372 dimensjoner og er derfor en perfekt kandidat for posisjonen som reisende. Hun blir hentet fra et liv i fattigdom til egen leilighet og en mulighet til et liv med alt det hun trenger. Men så skjer det selvfølgelig noe, og Cara oppdager en hemmelighet. Den er en sci-fi som ble utgitt i fjor av en flerkulturell kvinnelig forfatter. Jeg ser frem til å lese den!

Smakebiten er fra begynnelsen:

The Space Between WorldsWhen the multiverse was confirmed, the spiritual and scientific communities counted it as evidence of their validity.
The scientists said, Look, we told you there were parallel universes.
And the spiritual said, See, we’ve always known there was more than one life.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter