Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har vært en kald og regnfull dag i dag, så jeg har holdt meg inne og lest litt. Jeg holder på med bøkene om Sherlock Holmes. Både romanene og novellene. I tillegg lånte jeg noen grafiske romaner av bøkene fra biblioteket. Og nå er jeg snart ferdig med dem alle sammen. I vinter leste jeg alle Agatha Christies bøker, så Sherlock Holmes var et logisk neste steg. Nå frister Dorothy L. Sayers bøker, men jeg må ha en pause og lese litt annet først.

I dag dro jeg frem Kabalmysteriet av Jostein Gaarder fra hylla. Jeg leste den for 20 år siden, men har glemt mye. Men jeg husker at jeg likte den veldig godt, så jeg vil gjerne lese den om igjen. Jeg liker å lese favoritter på nytt, og noen ganger tar jeg frem bøker som ikke er en favoritt, men som jeg likevel har gode følelser for. Dette er en av dem.

Smakebiten forklarer litt av hva denne boken handler om:

KabalmysterietVi skulle helt til Athen, men vi var ikke ute på en vanlig sommerferie. I Athen – eller iallfall et sted i Hellas – skulle vi prøve å finne mamma. Det var ikke sikkert vi ville finne henne, og selv om vi fant henne, var det ikke sikkert at hun ville være med oss hjem til Norge. Men vi måtte prøve, sa fattern, for hverken han eller jeg orka tanken på å leve hele livet uten mamma.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter