Tags

, ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har vært nesten fjorten dager med strålende sommervær her vi bor, men i dag tordner og lyner det. Det er forfriskende med litt vann etter mange tørre dager og mannen min setter pris på å ikke måtte vanne i hagen i kveld. Han nådde til og med å klippe gresset før regnet kom, så nå nyter han godt utført arbeid. Det er som oftest tordenvær om natten. Det vet jeg fordi jeg er svært glad i det og at jeg som regel ikke våkner. Så jeg setter pris på at det tordner på dagen.

Jeg har lest flere bøker av Tove Jansson i dag og i går. jeg kjøpte en serie med bøker av henne på et lagersalg, og har endelig fått begynt på dem. Jeg elsker historiene om Mummitrollet og spesielt bøkene som Trollvinter og Farlig midtsommer er fine. Favoritten min av forfatteren er nok likevel Sommerboken, selv om den handler om noe helt annet. Det er noe med Tove Janssons særpregede fortellerstil som treffer meg rett i hjertet.

sent i novemberMen smakebiten skal du få fra Sent i november fordi jeg allerede hadde merket av et avsnitt i den jeg synes var så fint. Og som passer ekstra godt i regn.

En kan ligge på en bro og se vannet strømme forbi. Eller løpe, eller vasse gjennom en myr i de røde støvlene. Eller krype sammen og lytte til regnet på taket. Det er svært lett å ha det koselig.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter