Tags

,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det har vært en fin og avslappet dag i dag. Jeg har sittet med programmet til litteraturfestivalen Kapittel og sett på hva jeg har lyst til å være med på. Denne festivalen holdes midt i september i Stavanger. Rett ved der jeg bor. Flere bokbloggere skal møtes og gå på festivalen sammen, det tror jeg blir bra.

Jeg prøver å få lest litt norsk litteratur for tiden, selv om jeg har noen amerikanske og engelske bøker å gjøre ferdig. På fredag kom boken I hodet, i hagen, med hagle av Runar Holiløkk-Tjelta i posten. Han er fra samme by som jeg bor i, selv om han nå bor i Lørenskog. Jeg har sett frem til denne boken og la først merke til den på grunn av den fengende tittelen. Jeg er litt svak for lange titler. Smakebiten er fra det andre kapittelet:

Som så mange ungdommer som plutselig får verden i hodet, hadde jeg et voldsomt sinne jeg ikke ante hvordan jeg skulle håndtere. Jeg ble en utagerende og ufordragelig liten kødd. Skulket skolen, mobbet lærere, tusj-tagget vegger og pulter og ga fullstendig blaffen i om jeg ble tatt for noe som helst. Til mamma satte seg ned med meg.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter