Tags

, , ,

God påskesøndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg er på påskeferie hos svigermor, så dette innlegget er gjort klart på forhånd. Det er klart det må komme smakebiter selv om det er påske. Da har man jo virkelig tid til å blogge litt. Min påske består av lesing og lange geocachingturer. Det er en perfekt kombinasjon!

Jeg leser Queen of Shadows av Sarah J. Maas. Det er den fjerde boken om Celaena Sardothien. Denne fantasyserien er fantastisk bra og jeg måtte bare ha denne boken med på påskeferie. (Også fordi jeg har lånt den på biblioteket og må lese den ferdig før den skal leveres).

There were perhaps only three feet betwen them now – three feet and months and months of missing and hating him. Months of crawling out of that abyss he’d shoved her into. But now that she was here … Everything was an effort not to say she was sorry. Sorry not for what she’d done to his face, but for the fact that her heart was healed – still fractured in spots, but healed – and he … he was not in it. Not as he’d once been.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Smakebit på søndag