Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Barnebarnet vårt er her denne helgen og da består dagene av helt andre ting enn lesing. Selv om jeg fikk lurt inn en time mens mannen min så håndballkamp i går kveld. (Norge vant!!) Akkurat nå ser vi den første filmen i Narnia serien, og litt senere skal vi lage istand selskap. Barnebarnet mitt blir 11 år.

Jeg leser fremdeles Glasstronen av Sarah J. Maas. Det vil si at boken har blitt liggende i en hylle før jeg tok den frem igjen i går. Den er virkelig bra, så nå vil jeg lese den ferdig. Det er den første boken i en serie, og bare denne første er oversatt til norsk. Jeg må nok låne resten av serien på biblioteket, den er altfor god til at jeg kan vente på at resten blir oversatt.

GlasstronenDorian gikk sakte tilbake til seg selv med hamrende hjerte. Han kunne fremdeles kjenne leppene hennes på sine, kjenne lukten av håret hennes, og se gullet i øynene hennes glitre som en flamme.
Han blåste i konsekvensene. Han skulle finne en utvei. Han skulle finne en måte å være sammen med henne på. Han måtte det.
Han hadde kastet seg ut fra en klippe. Han kunne ikke gjøre annet enn å håpe på et sikkerhetsnett.