Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag er pakkedag, reisedag og bloggedag. Så litt mye jeg skal rekke over. Jeg drar tilbake til Eiken rehabiliteringssenter i dag, men bare for en uke denne gangen. Det blir fint å se igjen de samme folka som jeg var i gruppe med sist. Og alle de vakre menneskene som jobber på Eiken.

Jeg sliter med å pakke bøker når jeg skal reise avgårde. Det er vanskelig på forhånd å si hva jeg har lyst til å lese. Ulike bøker passer til ulikt humør og ulike lesesituasjoner. Derfor pakker jeg både papirbøker og Kindelen min (der jeg har flere hundre bøker). Jeg liker best å lese på papir, men det er ok med ebok innimellom. Hva foretrekker du?

En av bøkene som skal få bli med er Vicious av V.E. Schwab. Jeg har valgt denne boken fordi jeg elsket trilogien A darker shade of magic og håper at denne boken skal være like bra. Den er først av to bøker, i serien Villans. Jeg vet ikke om det også her kommer en bok 3. Smakebiten er fra begynnelsen:

ViciousThe two looked like ghosts as they wove through the graveyard, both blond and fair enough to pass for siblings, or perhaps father and daughter. They were neither, but the resemblance certainly came in handy since Victor couldn’t very well tell people he’d picked up the girl on the side of a rainsoaked road a few days before. He’d just broken out of jail. She’d just been shot.