Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

desembergaverDet er allerede den tredje uken med gavedryss på Facebook! Jeg har sendt avgårde alt fra den første uken, og i dag skal jeg pakke krimbøker og få dem avgårde på posten.

Jeg synes det er så gøy å dele ut gaver, så jeg tror jeg er den som får mest glede av dette!

Denne uken har jeg litt forskjellig å tilby og jeg har bestemt meg for å gi større gaver til flere som liker siden Betraktninger på Facebook!

desembergaver-uke-3Helt fremst ligger Veien til lykke av Bjørg Thorhallsdottir, sammen med kalenderen med bilder fra boken. Det er en nydelig bok med vakre illustrasjoner og små inspirerende stykker med tekst. På jobb bruker jeg å si at den er den perfekte venninnegaven, og det er den virkelig. Jeg har også funnet frem to fargebøker for voksne, som kommer med en pakke veldig gode fargeblyanter.

Til venstre ser du Paulo Coelhos årsplanlegger for 2017; Vennskap. Den har også veldig vakre tegninger (av Catalina Estrada) sammen med Coelhos små ord og tanker. Jeg har lagt med juleheftene Nemi, Juleroser og Marcus og Martinus. Jeg synes det er fint med julehefter og Nemi og Juleroser er mine favoritter. Marcus og Martinus, sammen med boken til høyre; Edward Rubikons mysterier av Aleksander Kirkwood Brown tenkte jeg kunne passe for noen som har barn, eller tantebarn. Og som hadde lyst til å gi gaven videre.

Til slutt har jeg lagt med notisbøker og gode kulepenner. Den som ser ut som en ugle har jeg selv Den ligger på pulten og jeg bruker den hele tiden. De litt større notisbøkene er slike jeg har liggende både i skuffer og i vesken. Jeg er helt tullete når det gjelder notisbøker og har altfor mange. Det kan også være at det følger med boklys, bokmerker og lignende. Vi får se hvor mange som har lyst å være med på denne konkurransen!

(Alt i denne konkurransen har jeg kjøpt selv.)

lik-betraktninger-pa-facebook

 

Lagre